Vöner Original Grilleri hodarit

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 20 min
AINESOSAT

 

Vöner  Original Grilleri tai Chorizo grilleri 1 pkt (200g)
Hodarisämpylä 6 kpl
Punakaali 1/2
Vegaaninen majoneesi 4 rkl
Limen mehu 1 kpl
Kokonainen korianteri 1 kpl
Sinappia
Srirachaa
Kuivattua sipulia
VALMISTUSOHJE

Aloita suikaloimalla punakaali ohuiksi suikaleiksi. Laita kaalit kulhoon ja lisää sekaan 4 ruokalusikallista majoneesia, yhden limen mehu sekä silputtu puolikas korianteri. Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan.

Paista Grillerit pannulla tilkassa öljyä noin 5 min. Lämmitä hodarisämpylät uunissa noin 10 min 175 asteessa.

Levitä hodarisämpylälle kevyesti sinappia. Lisää kaalisalaatti ja Grilleri. Ripottele päälle kuivattua sipulia ja korianteria.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy