Vöner Original Grilleri hodarit
1
AINESOSAT
| Vöner Original Grilleri tai Chorizo grilleri | 1 pkt (200g) |
| Hodarisämpylä | 6 kpl |
| Punakaali | 1/2 |
| Vegaaninen majoneesi | 4 rkl |
| Limen mehu | 1 kpl |
| Kokonainen korianteri | 1 kpl |
| Sinappia | |
| Srirachaa | |
| Kuivattua sipulia |
VALMISTUSOHJE
Aloita suikaloimalla punakaali ohuiksi suikaleiksi. Laita kaalit kulhoon ja lisää sekaan 4 ruokalusikallista majoneesia, yhden limen mehu sekä silputtu puolikas korianteri. Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan.
Paista Grillerit pannulla tilkassa öljyä noin 5 min. Lämmitä hodarisämpylät uunissa noin 10 min 175 asteessa.
Levitä hodarisämpylälle kevyesti sinappia. Lisää kaalisalaatti ja Grilleri. Ripottele päälle kuivattua sipulia ja korianteria.