Turkish Pasta Vöneristä – kahdelle
1
AINESOSAT
Vöner Original Sliced | 1 pkt |
Pastaa | 150 g |
Sipuli | 1 kpl |
Valkosipulijauhe | 1 tl |
Tomaattipyre | 2 rkl |
Pippuri | 1/2 tl |
Vegaaninen maustamaton jogurtti | 1 dl |
Suolaa | 1 tl |
Valkosipulin kynsi | 1 tl |
Vegaanista margariinia | 2 rkl |
Savupaprikaa | 1/2 tl |
Kirsikkatomaatteja | 100 g |
Lehtipersiljaa | |
VALMISTUSOHJE
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Pilko sipuli pieniksi kuutioiksi.
Paista Vöner ja sipuli pannulla öljyssä. Lisää sekaan mausteet ja sekoita hyvin.
Seuraavaksi valmistetaan jogurttikastike. Lisää jogurtin sekaan valkosipulipuristimella 1 kpl valkosipulin kynsi ja ripaus suolaa. Sekoita.
Sulata seuraavaksi pienessä kattilassa voi ja lisää sekaan savupaprika.
Kokoa annos laittamalla lautase järjestyksessä pasta, jogurtti, paistettu Vöner ja margariinikastike. Lopuksi laita päälle puolitettuja kirsikkatomaatteja sekä lehtipersiljaa.