Vöner Viillokki ja kurkumariisi

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 30 min

Kantasuosikki uusissa kuoseissa, kahdelle.

Tarvitset
AINESOSAT
Vöner Curry Sliced 200g / 1 pakkaus
Basmatiriisiä 1 pkt
Kurkuma 1 tl
Kerma 2 dl
Curryjauhe 1 rkl
Sipuli kuutioituna 1 kpl
Kasvislientä 4 dl
Vehnäjauhoa 1 rkl
Sitruunan mehu ½ sitruuna
Suolaa
Paistoon sopivaa kasviöljyä 1 rkl
Laakerinlehti

Lisäksi

Mustaherukkahyytelöä

 

VALMISTUSOHJE

Keitä basmatiriisiä pakkauksen ohjeen mukaisesti kahdelle. Suosi sellaista ohjetta, jossa vesi imeytetään riisiin. Lisää riisin keitinveteen kurkuma.

Riisin hautuessa aloita viillokin valmistaminen.

Kuumenna öljy kasarissa keskilämmöllä. Freesaa sipuli, curryjauhe ja Vöner. Lisää vehnäjauho. Hämmennä minuutin ajan, mutta älä anna vehnäjauhon ruskistua. Lisää vähitellen lämmintä kasvislientä samanaikaisesti hämmentäen. Lisää laakerinlehti. Anna poreilla hitaasti noin 5 minuuttia, kunnes kastike on saostunut. Lisää kerma. Keitä kunnes kastike saostuu. Lisää suolaa tarvittaessa.

Tarjoile viillokki kurkumariisin ja mustaherukkahyytelön kera.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy