Vönerillä täytetyt kesäkurpitsat

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 30 min
AINESOSAT
Vöner Original Sliced 1 pkt (200g)
Kesäkurpitsa 2kpl
Tomaattimurska tai tomaattipyre 2rkl
Punainen pesto 3rkl
Kourallinen kirsikkatomaatteja
Oliiviöljy
Suolaa

 

VALMISTUSOHJE

Pese kesäkurpitsat ja leikkaa ne puoliksi pitkittäin. Asettele kesäkurpitsa puolikkaat pelille leivinpaperin päälle. Tarvittaessa leikkaa pieni siivu kuori puolelta jotta kesäkurpitsa pysyy paremmin pystyssä pellillä.

Murustele Vöner Original Sliced kulhoon. Lisää sekaan tomaattipyre ja punainen pesto. Leikkaa sekaan vielä kourallinen kirsikkatomaatteja ja sekoita.

Sivele kesäkurpitsat oliiviöljyllä ja ripottele päälle hieman suolaa. Täytä kesäkurpitsat Vöner Sliced täytteellä ja laita päälle vielä vuustoraastetta.

Paista uunisssa 225 asteessa noin 20-25 min.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy