Vönerillä täytetyt kesäkurpitsat
1
AINESOSAT
Vöner Original Sliced | 1 pkt (200g) |
Kesäkurpitsa | 2kpl |
Tomaattimurska tai tomaattipyre | 2rkl |
Punainen pesto | 3rkl |
Kourallinen kirsikkatomaatteja |
Oliiviöljy |
Suolaa | |
VALMISTUSOHJE
Pese kesäkurpitsat ja leikkaa ne puoliksi pitkittäin. Asettele kesäkurpitsa puolikkaat pelille leivinpaperin päälle. Tarvittaessa leikkaa pieni siivu kuori puolelta jotta kesäkurpitsa pysyy paremmin pystyssä pellillä.
Murustele Vöner Original Sliced kulhoon. Lisää sekaan tomaattipyre ja punainen pesto. Leikkaa sekaan vielä kourallinen kirsikkatomaatteja ja sekoita.
Sivele kesäkurpitsat oliiviöljyllä ja ripottele päälle hieman suolaa. Täytä kesäkurpitsat Vöner Sliced täytteellä ja laita päälle vielä vuustoraastetta.
Paista uunisssa 225 asteessa noin 20-25 min.