VÖNERKINKKU JA SAVUPORKKANAT

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 60 min

Herkullinen vegaaninen valinta juhlaan tai arkeen.

AINESOSAT

Vöner-Varras

Vöner Varras 1 kg / 1 pkt
Pirkka leivontamargariinia sulatettuna 1/4 dl 1/4 dl
Pirkka Parhaat mango-habanerosinappi 1/2 dl
Pirkka korppujauhoja 1 dl

 

Savuporkkanat

Pirkka porkkanoita 2 kg
Rypsiöljyä 4 rkl
Suolaa 1 1/2 tl
Ripaus mustapippuria
Nestemäistä savuaromia 4 tl
Omenaviinietikkaa 2 tl

 

Hummuskastike

Pirkka Parhaat original hummus 1 prk (190g)
Sitruunamehua n. 1/2 rkl
Vettä n. 1/2 dl

 

VALMISTUSOHJE

Nosta Vöner-varras leivinpaperin ja folion päälle (folioarkki alimmaksi). Sivele pintaan kauttaltaan leivontamargariinia ja kääri leivinpaperin ja folion kanssa pakettiin.

Paista varrasta kääreessään uunivuoassa 200-asteisessa uunissa 1 tunti, käännä paketti kerran paistamisen aikana.Nosta varras pois paketista. Sivele varras sinapilla ja ripottele pintaan korppujauhoja.

Kuorruta vielä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on hieman ruskistunut.

Kuori porkkanat ja leikkaa ne tikuiksi. Pyörittele porkkanat öljyssä (2 rkl), suolassa sekä mustapippurissa ja levitä ne leivinpaperin päälle pellille. Paahda 225-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat saaneet hieman väriä. Käännä porkkanoita lastalla paistamisen puolivälissä.

Sekoita savuaromi, etikka ja öljy (2 rkl) keskenään kierrevatkaimella. Sekoita paahdettujen porkkanoiden joukkoon.

Sekoita hummuskastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa viipaloidun Vönerkinkun sekä savuporkkanoiden kanssa.

 

Huom. tuotteen kuvan kohdalla myös reseptivideo!

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy