Vöner luotiin ensin perustajan Siva Parlarin toimesta palvelemaan kasvissyönnistä kiinnostuneita asiakkaita hänen silloisessa ravintolassaan v. 2017. Pian Vönerille olikin jo kysyntää ympäri Suomea ja näin alkoi yrityksen syntytarina.
Vöneriä tarjottiin lukuisille ravintoloille ja vastaanotto oli huikea. ”Suomalainen uutuuskebab viedään käsistä” otsikoi MTV3 lokakuussa 2017. Me ymmärsimme jo varhaisessa vaiheessa ettei kyseessä ole pelkästään ruokatuote. Kyse on jostain suuremmasta, jostain mitä emme vielä välttämättä osanneet käsittää. Me vöneröimme ja levitimme paremman ruoan ilosanomaa koko Suomessa. Kävimme henkilökohtaisesti ravintoloissa ja opastimme miten tuotetta tulee käyttää. Ymmärsimme, että teoillamme on myös vaikutus suomalaiseen ruokakulttuurin muutokseen.
Tuotteen suosio kiinnosti myös kauppoja ja saimme jo melko pian ensimmäiset kuluttajapakkaukset kauppojen hyllyille. Tämä motivoi meitä entisestään!
Vöner yrityksenä on päättänyt jo heti alussa, että kasvisruoka voi olla maistuvaa kaikille. Me kehitämme jatkuvasti tuotteita joiden päätavoitteena on maistua kaikille, todistaa kasvisruoan olevan tätä päivää ja tulevaisuutta. Mausta emme koskaan tingi, se on aina lähtökohta kun kehitämme uusia tuotteita.
Me Vönerissä teemme työtä paremman ja ekologisemman tulevaisuuden puolesta. Jos voimme vaikuttaa edes hitusen tähän niin koemme onnistuneemme yrityksenä.